Udfordret.dkKære migTak for en dejlig dag! Jeg nød virkelig at være sammen med dig – du har sådan en god påvirkning på mig.
Der er et par ting, jeg gerne vil minde dig om;

Jeg er imponeret over dig / mig. Da du gik i seng i går aftes var du ganske rolig. Da du vågnede i morges var du ganske rolig. Det er lidt vildt, at du kan kaste dig ud i noget, du ikke har prøvet før, og så være SÅ rolig. Tænk hvis man kunne lære andre, at det ikke nytter noget at putte stress i kroppen før tid – det er nok at gøre det, mens man skal performe.

Men jeg ved godt, hvorfor du gør det. Du gør det, fordi du er nødt til det. Hvis ikke du økonomiserer med kræfterne, så vil du være helt flad, når du endelig skal i gang med det sjove.

Lone, du er god til at mærke efter, hvad du selv har brug for. Tit står svarene skræmmende klart indeni dig. Har du lagt mærke til, at tingene først bliver ”mudrede”, når du ikke retter ind efter det, din indre stemme siger? Det er helt OK, og ret så menneskeligt. Men lov mig, at du alligevel lytter efter.

Du har mange gange lyst til at gøre tingene anderledes end hvad andre ønsker at du gør. Jeg kan godt lide, at du gør det, der giver mening for dig – i stedet for at du bruger dit liv på at gøre andre tilpas. Men… du må gerne gøre det endnu mere! Der er stadig plads til, at du følger din indre stemme og dit hjerte.

Der er ikke noget at være bange for.
Du kan godt!

Lone, vi to lovede engang hinanden, at vi ville sørge for mere ro. Sammenlignet med ”gamle dage” er vi kommet langt, og du er blevet god til det. Og nu må du så gerne få sat tingene i system, så der kommer mere luft.

Du holder dig tilbage lige nu med at skrive…. Det er fordi du ikke har lyst til at sætte det på papiret. Så skal vi ikke bare få det overstået?

(og dét gør jeg så – selvom det måske virker banalt for mange, er det en STOR ting for mig (at turde vise når jeg ikke er stærk))

Lone…. Det er tid til, at du tydeligere fortæller dine omgivelser, når der er noget, du ikke kan klare. Når der er noget, som er for meget. Når du har brug for et hvil eller en pause.

Det er tid til, at du passer bedre på dig selv.

Dét er du faktisk værd!

Det er OK at være træt. Det er OK at have brug for en pause. Det er OK at have behov for at være alene. Det er OK at man gerne vil vide, hvad der skal ske. Det er OK det hele.

Du har før prøvet at følge med i andre menneskers tempo. Dengang fandt du ud af, at det ikke virkede.

Du behøver ikke gentage det; Så vær sød at passe på dig selv og dem der elsker dig.

Vær ærlig om, hvad du har brug for.

Tusinde kærlige knus
Mig selv

____

 

Den 28.08 holdt udfordret.dk ”en god dag”. Den dag skrev vi alle sammen et kærligt brev til os selv. Her er mit brev til mig selv. Da jeg læste mit eget brev, var jeg overrasket, for jeg var slet ikke klar over, at det var dét, jeg havde brug for at få fortalt.

Siden jeg skrev brevet har jeg været mere ærlig overfor mig selv og mine omgivelser. De sidste uger har jeg været ærlig, når jeg var udmattet – for dét er mit ”pukle-punkt” i øjeblikket; at jeg er udmattet og ikke kan finde et mønster og dermed et sted, jeg kan sætte ind.

Hvad ville der mon komme frem, hvis du skrev et kærligt brev til dig selv?