Udfordret.dkEr kærligheden væk?Det er smertefuldt, når man ikke kan MÆRKE kærligheden. Det er endnu mere smertefuldt, når man ikke kan mærke kærligheden til sine børn. Dét er tabu. Især, når en mor ikke kan mærke den. Vi tør ikke sige det højt. Vi er flove, for hvilken mor elsker ikke sit barn?

Jeg kunne ikke MÆRKE min kærlighed til mine børn.

Mit hoved vidste, at jeg elskede dem, men jeg kunne ikke mærke det i min krop, i min sjæl og i mit hjerte.

Selv tror jeg, det handlede om, at jeg var løbet langt væk fra mig selv, så det handlede egentlig ikke om, at jeg ikke kunne mærke mine børn. Jeg kunne ganske enkelt ikke mærke mig selv – og dermed kunne jeg heller ikke mærke kærligheden til mine børn.

Der stod jeg. Langt væk hjemmefra. Langt væk fra mig selv.

Vejen hjem handlede ikke om at lære at elske mine børn. Målet er at kunne elske – og vejen tilbage består i at træne. Virkelig træne. Hver dag, hver time, hvert minut.

Jeg har trænet at elske mig selv. Jeg lagde mærke til, hvornår jeg ikke var elsket, og hvornår jeg ikke var elsket af mig selv eller af andre.
Jeg kiggede på mine omgivelser – var jeg omgivet af mennesker, som elskede mig? Var jeg sammen med mennesker, som overhovedet var i stand til at elske? Jeg var klar over én ting: Jeg kunne ikke ændre dem, men jeg kunne ændre mig selv.

Mennesker, der elsker sig selv, er glade for sig selv og er tilfredse, kan være skræmmende at være sammen med – de viser, hvor meget man selv har at lære.
Vær dig. Vær dig selv.

Ved du ikke, hvem du selv er,så er det vist på tide at finde ud af det.

Gå på opdagelse. Tag på eventyr. Find ud af, hvem der gemmer sig indeni dig. Hvilken helt unik perle er gemt bag alle lagene af panser?

 

Teksten er fra bogen “Livet – fra hjertet af en off-roader”