Udfordret.dk

kursus – 360° mor

vulnerability

Er du mor til et barn med udfordringer, oplever du måske, at det kan være svært at bevare orienteringen, når du til tider står midt i et stormvejr.

Kurset 360° mor er for dig, der gerne vil styrke din egen rolle og blive en stærk, kærlig kvinde, der formår at navigere vist og kraftfuldt.

Kurset sætter fokus på DIG og hjælper dig til at finde ind til din egen styrke, så du vender hjem til familien med mere saft, kraft og fornyet energi.

Vi mødes tre lørdage kl. 10-17 i København (tæt på Kgs. Nytorv).

Kursusdatoer forår 2016:

Lørdag den 16. april 2016

Lørdag den 7. maj 2016

Lørdag den 11. juni 2016

Vil du gerne vide mere, før du beslutter, om kurset er noget for dig, er du velkommen til at ringe til Aya Lone på 21 26 24 10 eller skrive til hej @ udfordret.dk.

Introduktionspris forår 2016 er 1.000 kr. Prisen er stærkt reduceret, da du efterfølgende bliver interviewet om dine oplevelser, og vi forsøger at suge alle gode råd ud af dig ;-)

Aya Lone Hecht

Tilmelding sker på Billetto.dk

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser.

Kurset afholdes af udfordret.dk. Kursusleder er Aya Lone Hecht, som tidligere har været kursusleder i forbindelse med lederkurser, netværksmøder, teambuildingkurser samt kurser for mødre til børn med udfordringer. Lone står bag udfordret.dk, er uddannet jurist, har gået i livets skole og har derudover taget diverse personlige kurser, herunder bl.a. Pathfinder.