Udfordret.dk

events

En god dag (relationer)

I store virksomheder holdes der jævnligt events for at holde dampen oppe hos medarbejderne. Udfordrede forældre er “medarbejdere” hos udfordret.dk – derfor holder vi events, hvor det ikke handler om, hvordan DU hjælper dit barn. I stedet er målet, at du går smilende, optanket og glad hjem.

Næste event er onsdag den 24. januar 2018 kl. 17-21 i Hillerød

her hrelationerolder vi fri fra dagligdagen og ganske enkelt …. sørger for at have en god dag :-)

Temaet er: ”relationer”

Det grundlæggende koncept for ”en god dag” er, at du ikke ved særligt meget på forhånd. Du kan i stedet læne dig trygt tilbage og glæde dig til det, der kommer til dig. Du har fri og er helt uden ansvar!

Du kender start- og sluttidspunkt, og jeg lover, at sørge for rammer, så du føler dig godt tilpas og hurtigt falder godt til. Du kan regne med at blive tanket op på alle planer – også sult og tørst.

Når du går hjem, har du formentlig et glimt i øjet og smiler, mens du takker dig selv for, at du tog afsted og var med. Det var nemlig det hele værd!

Alle er velkomne! Tag en ven(inde) i hånden, eller kom alene. Jeg tager selv den slags oplevelser alene, og synes, jeg får dobbelt så meget ud af dem. … og så er alle pladser alligevel altid optaget, før min omgangskreds får besluttet, om de har lyst til at tage med ;-)

De hårde facts:

Tid og sted      Onsdag den 24. januar 2018 kl. 17-21

Adresse           Hovsmedevej 11, 3400 Hillerød

Pris      100 kr. pr. mand / kvinde

Betaling        Mobilepay: 21 26 24 10 eller konto 2276 – 3491 576 951 (husk at skrive navn på indbetalingen).

Tilmelding    Når du har indbetalt, så send en mail til hej@udfordret.dk med navn og adresse på deltagerne.

Disclaimer    Jeg ved godt, at konceptet ikke er autisme-venligt. Jeg fastholder dog konceptet, da det efter min erfaring er dén model som virker bedst, hvis vi skal slippe dagligdagen og rutinerne.