Udfordret.dk

sagt af læserne

“Har i dag befundet mig et antal timer skiftevis i hvirvelvindens mange fangarme og i orkanens øje under læsningen af Lone Hecht’s vidunderlige bog. Ingen plads til pauser, men masser af plads til smil og en lille tåre hist og her undervejs. Måtte lægge Peter Thielsts bog om Kierkegaard midlertidigt til side, men at “Livet må leves forlæns, og dog forstås baglæns” blev lyslevende i Lones forrygende tour de force. Må bogen blive udbredt blandt og læst af ligemænd og -kvinder.                         Klaus G

“Tak for at du har skrevet denne bog. Den fylder stadig de fleste af mine tanker. Jeg elsker at læse, men har bare ikke fået læst så meget i mange år, da koncentrationen ikke har været der. Den måde, du skriver på – Den fængede bare, jeg kunne ikke give slip.

“Jeg slugte hele din bog her til morgen. Kunne bare ikke slippe den. Hvor er det en fantastisk bog du har skrevet. Mine tårer trillede, fik så mange flash back, men også smil. Hvor har du taget sten fra mit hjerte, men også givet mig refleksioner i forhold til mig selv. Fået sat ord på alle mine tanker. Dette er min bibel for at overleve og komme videre. Alle mødre til vores børn burde læse den. Alle fagfolk som har med vores børn at gøre, de skal læse den. Du har fået sat ord på det hele, alt det jeg ikke turde sige højt.”

“Fra du bankede på min dør i morges kl 9, har jeg haft en sikker følgesvend i hånden :-) Takker fra det dybeste sted i mit hjerte for bogen ♥ …Hold nu op hvor du rammer plet på så mange punkter….!! Elsker din ærlighed, osse selvom den rammer mig på mit ømmeste punkt, nemlig min forstilling om hvor godt det går!! JA der er plads til forandringer :-) TAK for du åbner mine øjne :-)”

Bogen er personlig og handler om Lone selv, hvordan det er at leve med et barn der er udfordret. Fantastisk læsestof, så hudløs ærlig, den greb mig og holdt mig fast. Den satte alle mine følelser igang. Alle der føler sig udfordret i hverdagen kan læse den. Bogen kan være starten på en fantastisk personlig rejse.